Vizitë e Kryetarit të Bashkisë së Selanikut Yiannis Boutaris i cili ndodhej për vizitë zyrtare në Durrës. Në këtë vizitë kanë marrë pjesë edhe konsulli i përgjithshëm i Shqipërisë në Selanik Riza Poda, zv/ambasadori grek në Tiranë Konstantinos Piperigos si dhe përfaqësues të tjerë të shoqëruar nga Kryetari i Bashkisë Durrës, z. Vangjush Dako.